Kneding: Langer in de eerste versnelling mengen om goed het vocht op te laten nemen. Daarna soepel afkneden en het 2e water inwassen.
Deegtemperatuur: 27°C.
Vulling: Doordraaien.
Bulkrijs: 30 minuten en daarna een doorslag geven.
Bulkrijs: 60 minuten.
Bewerking: Op een met bloem bestrooide werkbank het deeg leggen. Hier vierkanten uitsteken van 15x15 cm en op een inschietapparaat leggen met papier. Gewicht ongeveer 350 gram.
Narijs: 30-45 minuten.
Snijden: Kruis erin snijden.
Bakken: Met voldoende stoom.
Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 220°C.
Baktijd: Ca. 25-30 minuten, de laatste 5 minuten de schuif openen.
Afwerken: Na het bakken gelijk bestrijken met warme honing.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.