Walnoten-Roggebrood met honing

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden, pas op met overkneden.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Vulling: Direct doordraaien.
  • Bulkrijs: 35 minuten, daarna doorslag.
  • Bulkrijs: 45 minuten.
  • Afwegen: 450 gram.
  • Vormen: Tot een stompe punt en op bakplaten leggen.
  • Narijs: Ca. 45-60 minuten.
  • Bakken: Voor het bakken 2x mooi insnijden.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 220°C met voldoende stoom.
  • Baktijd: Ca. 35 minuten, de laatste 5 minuten de schuif openen.

Tip: Zorg dat je de walnoten even roostert alvorens door het deeg te draaien.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Recept voor 43 stuks