Desem Tarwe Tradizione

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Lang in de 1e versnelling en daarna soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27-28°C.
  • Bulkrijs: 90 minuten in een plastic bak of tussen deeg kleedjes.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 60 minuten.
  • Afwegen: 700 gram.
  • Puntrijs: 15 minuten.
  • Opmaken: Kort vloermodel op inschiet apparaat of bakplaat plaatsen.
  • Decoreren: Met roggebloem.
  • Narijs: 100-120 minuten.
  • Bewerking: Voor het bakken mooi insnijden (zie foto)
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten met een aflopende oven.
  • Baktijd: 35-40 minuten (900 gram, bakken 45-50 minuten)
  • Stomen: voldoende stomen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Voldoet aan de desem wetgeving
  • Lactosevrij
  • Clean Label
  • Plantaardig