Kneding: Langer in de eerste versnelling mengen om goed zijn vocht op te laten nemen. Daarna soepel afkneden.
Deegtemperatuur: 28°C.
Bulkrijs: 35 minuten, daarna een lichte doorslag geven.
Bulkrijs: 25 minuten.
Afwegen: 350 gram licht oppunten.
Puntrijs: 15 minuten.
Opmaken: Licht opmaken om zo veel mogelijk lucht in het deegstuk te laten. Bij machinaal opmaken de walzen veel ruimer zetten.
Narijs: 45-60 minuten.
Snijden: Voor het bakken bestrooien met bloem en insnijden.
Bakken: Met iets stoom, het liefst op de ovenvloer.
Baktemperatuur: Vloer: 250°C de temperatuur geleidelijk verlagen naar 230°C. Roterend: 240°C direct terug naar 230°C.
Baktijd: Vloer: na 2 minuten de schuif openen en deze weer na 2 minuten sluiten, de laatste 5 minuten de schuif weer openen. Totale baktijd is 32 minuten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.