Easy Neerlandsch Amber krokante pistolets

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Langer in de eerste versnelling mengen om goed zijn vocht op te laten nemen. Daarna soepel afkneden.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 2100 gram voor 30 stuks.
  • Bolrijs: 10 minuten.
  • Vormen: Tot een kort puntje.
  • Decoreren: Met een zadenmix.
  • Bewerking: De puntjes over de gehele lengte insnijden en op de naad laten rijzen.
  • Narijs: 60-70 minuten.
  • Bewerking: Voor het bakken de puntjes omdraaien en op bakplaten leggen of het inschietapparaat.
  • Bakprogramma: Krokante bollen.
  • Stoom: Voldoende stomen.
  • Baktemperatuur: Vloer 250°C de temperatuur geleidelijk verlagen naar 230°C. Roterend: 230°C direct terug naar 200°C met de convectie uit voor 4 minuten.
  • Baktijd: 20 minuten. 
  • Schuif: De laatste 5 minuten de schuif open zetten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten