Kneding: Soepel deeg kneden goed zijn vocht laten opnemen in de eerste versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Afwegen: 865 gram.
Bolrijs: 40 minuten.
Decoreren: Met maïs gries.
Narijs: 70 minuten.
Bakken: Met iets stoom.
Baktemperatuur: 250°C.
Baktijd: 35 minuten.
Opmerkingen: Het is ook mogelijk om met dit recept pistolets of stokken te maken. Voor zachte maïsbroodjes 6% kleinbroodpoeder toevoegen en het gist verhogen naar 6%, deegstukken afwegen van 1.600-1.800 gram.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.