Donkere Spicy Uienkruier (Puravita Extra Donker)

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Goed zijn water laten opnemen in de eerste versnelling. Daarna soepel deeg kneden. 
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Bewerking: Het deeg vouwen en in een plastic bak met olijfolie leggen.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 25 minuten.
  • Afwegen: 300 gram en oppunten.
  • Puntrijs: 10 minuten.
  • Modelleren: Tot een stokbrood vormen van ca. 25cm en op papier leggen.
  • Tussenrijs: 30 minuten.
  • Afwerken: Het stokbrood open snijden over de gehele lengte. De uien en de geraspte kaas hiertussen aanbrengen.
  • Narijs: 15 minuten.
  • Baktemperatuur: 230°C inschieten en terug naar 200°C
  • Stoom: Voldoende stomen.
  • Baktijd: 22-25 min (bake-off)
  • Uitkomst: 67 stuks

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Vezelrijk

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten