Rustiek kaas-spek-uienbrood

Receptuur

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27-28°C.
  • Bewerking: Vulling doordraaien en het deeg toevouwen.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 25 minuten.
  • Afwegen: 425 gram.
  • Bewerking: Oppunten.
  • Puntrijs: 15 minuten.
  • Opmaken: Als een brood model en in een houten bakje met papier leggen.
  • Decoreren: Met sesamzaad.
  • Narijs: 60-70 minuten
  • Bewerking: Voor het bakken insnijden over de gehele lengte met een scherp mesje. Vervolgens wat geraspte kaas erin doen.
  • Bak temperatuur: 230°C inschieten en terug naar 200°C
  • Baktijd: 35 minuten.
  • Stoom: Voldoende stomen.