Merry X Mik, zoete focaccia

Receptuur

Werkwijze
  • Kneding: Deeg kneden, en na 85% kneding het 2e water inwassen.
  • Vulling: Doordraaien.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 9.000 gram voor 20 stuks en het deeg toevouwen.
  • Bulkrijs: 45 minuten.
  • Verdelen: Met de divicieuze in 20 stukken van 450 gram.
  • Bewerking: De vierkante bakschaal voorzien van een beetje olijfolie. De deegstukken met de snijkant naar boven leggen in de bakschaal en iets uitdrukken.
  • Tussenrijs: 30 minuten.
  • Bewerking: Met je vingers in de olijfolie en in het deeg drukken. Daarna 15 gram P2 erop strooien.
  • Tussenrijs: 10 minuten.
  • Bakken: 230°C inschieten en bakken op 200˚C
  • Baktijd: 23 minuten.
  • Na het bakken: Afboteren met geklaarde boter.
  • Uitkomst: 64 stuks.