Kip-Saté Poffer

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1.200 gram per 30 stuks.
  • Verdelen/opbollen.
  • Bolrijs: 15 minuten.
  • Uitrollen: Tot een plakje van 2,5mm dikte met de uitrolmachine.
  • Vulling: 30 gram poffervulling aanbrengen in het midden.
  • Bewerking: Het onderplakje bevochtigen en het bovenplakje aanbrengen en goed aandrukken.
  • Decoreren: Bovenkant strijken met ei en decoreren met sesamzaad.
  • Narijs: 60 minuten.
  • Baktemperatuur: 260°C.
  • Baktijd: 9-10 minuten (zacht afbakken)
  • Bewaren: Nadat het gebakken is verpakken en voor de verkoop gekoeld bewaren.
  • Serveertip: Voor consumptie even opwarmen in de oven of magnetron.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: