Kneding: Laat de geplette tarwe 30 minuten weken met 65% water. Voeg de rest van de ingrediënten toe en kneed het deeg soepel af. Voeg de rest van het water gelijdelijk toe.
Deegtemperatuur: 27°C.
Afwegen: 3.500 gram en het deeg in 4 plooien.
Bulkrijs: 15 minuten.
Bewerking: Nogmaals het deeg in 2 plooien.
Bulkrijs: 15 minuten.
Decoreren: Onder en bovenkant nat maken en voorzien van tarwevlokken.
Bewerking: In stukken van 5x5 cm snijden en op bakplaten leggen.
Narijs: 70-80 minuten.
Baktemperatuur: 250°C inschieten en terug naar 240°C met voldoende stoom.
Baktijd: 18 minuten.
Schuif: 3 minuten voor einde baktijd de schuif open zetten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.