Kneed een soepel deeg, lang in de eerste versnelling.
Deegtemperatuur 26°C.
Verdeel in bolletjes van 45 gram en in de ingevette schaaltjes leggen.
De schaaltjes inspuiten met vet.
Tussenrijs 45 min.
Het deeg in de papieren bakschaal uitdrukken met olijfolie en de bovenkant voorzien van 20 gram guacamole dip, 3 gram pijnboompitten, 10 gram vegan geraspte mozzarella en 10 gram vegan gerookte kipstukjes.
Narijs 45 min.
Inschieten op 235°C en terug laten zakken naar 220°C in de rotatieoven.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.