Meng alle ingrediënten op gemiddelde snelheid gedurende 5 minuten met een platte menghaak.
Crumble:
Meng de Aristo Primeur Cake met de bruine suiker met een platte menghaak. Voeg vervolgens de bloem toe en meng tot een grove textuur.
Optie: voeg 6 gram kaneelpoeder toe.
Bakken/Samenstelling:
Verdeel het beslag gelijkmatig in een bakplaat van 30x40 cm. Verdeel de crumble over het beslag en bak gedurende 35 minuten op 180°C. Laat dit afkoelen voor het snijden.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.