5% van de roomboter de 1e keer toevoegen, soepel gekneed deeg en de restant van de roomboter (25%) in fase aan het deeg toevoegen.
Vulling
Doordraaien.
Deegtemperatuur
26°C
Afwegen
600 g
Bewerking
Opbollen.
Bolrijs
25 minuten.
Bewerking
Nogmaals opbollen en in de ingevette Panettone bakvorm 13,4 x 9,5 cm leggen.
Decoratie
Strijken met ei en voorzien van hazelnootstukjes 2-4 mm.
Narijs
100-110 minuten.
Bakken
190°C inschieten en bakken op 160°C
Baktijd
38-42 minuten.
Na het bakken
Afboteren.
Over dit recept
Moeilijkheidsgraad:
Ontdek
Ontdek vergelijkbare recepten
Select package
Added to cart
Product has been added to your cart
Welkom bij Puratos
Onze website maakt gebruik van cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.