Meng de bloem, suiker, zout, baking soda en 85 gram Aristo Primeur Cake tot een zanderige textuur. Voeg de honing en het water toe. Lamineer op 3 mm, prik in en bak 25 minuten op 180°C. Na het afkoelen verwerken tot poeder. Voeg de 317 gram gesmolten Aristo Primeur Cake toe om de bodem van de cheesecake-ring te vormen (bijv: 120 gram voor een ring met een diameter van 16 cm).
Vulling:
Breng de Deli Cheesecake direct uit de emmer aan op de bodem van de ring.
Samenstelling:
Breng in een voorgeoliede ring de biscuitbodem aan, druk aan en laat afkoelen. Voeg de Deli Cheesecake toe en bak 55 minuten op 160 °C. Laat na het bakken afkoelen en laat 24 uur rusten in de koelkast voordat u het serveert of invriest.
Decoratie:
Klop de Chantypak tot stijve pieken en spuit een toef om uw heerlijke cheesecake af te maken.
Over dit recept
De klassieke cheesecake is een tijdloze favoriet die altijd in de smaak valt. Dit dessert is perfect voor elke gelegenheid en valt altijd in de smaak bij zowel kinderen als volwassenen.
Ontdek
Gerelateerde recepten
Select package
Added to cart
Product has been added to your cart
Welkom bij Puratos
Onze website maakt gebruik van cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.