BRIOCHE BONKIES

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Gewoon kneden maar niet overkneden.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: Stukken van 3.120 gram en het deeg toevouwen.
  • Bulkrijs: 15 minuten.
  • Bewerking: Nogmaals het deeg in 2 plooien.
  • Bulkrijs: 15 minuten.
  • Decoreren: De bovenkant nat maken en voorzien van een decoratiemix, GrainDesign B&W of naturel. Daarna verdelen.
  • Verdelen: Met de divicieuze in 52 stukjes van 60 gram (raamwerk 52).
  • Bewerking: Op bakplaten leggen.
  • Narijs: 60 minuten.
  • Bakken: 240˚C inschieten en bakken.
  • Baktijd: Ca.10 minuten.
  • Stoom: Een klein beetje stoom.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten