Kneding: kneed de grondstoffen tot een soepel deeg, niet overkneden.
Deegtemperatuur: 26°C.
Verwerking: Neem de helft van je deeg af en draai daar de Belcolade chocolade chuncks doorheen.
Gewicht en opmaak: weeg de ongevulde deegstukken af op 40 gram. Weeg de gevulde deegstukken af op 45 gram. Bol de deegstukken op en leg 6 bolletjes om en om in een rond kapselpannetje met één bolletje in het midden.
Narijs: ca. 75 minuten.
Bakken: spuit de producten voor het bakken af met heel ei.
Baktijd: bak de producten op 180°C voor 22 minuten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.