Cake Sharing

Deel de smaak van traditie, want 'sharing is caring'

Nieuws

Consument houdt van traditionele- en goede smaken
Uw klanten waarderen traditie en goede smaak, maar het oog wil ook wat! Consumenten kiezen steeds bewuster, waarbij smaak voorop staat. Uit het Taste Tomorrow-onderzoek van Puratos blijkt dat meer dan 70% van de consumenten van traditionele smaken houdt, terwijl 55% openstaat voor nieuwe smaken binnen een traditioneel product. Ook het uiterlijk van gebak is belangrijk; consumenten kopen immers met hun ogen. Het onderzoek toont aan dat 1 op de 2 consumenten denkt dat voeding die er visueel aantrekkelijk uitziet, ook lekker zal smaken.

Recepten om samen van te genieten

Sharing is caring
Bied uw klanten een Cake Share Box aan, met vijf heerlijke stukken plaatcake, elk met een verrassende smaakervaring. Zo wordt gebak delen een sociale belevenis, genietend van deze malse en smeuïge cake met verschillende smaken en texturen. Tegral Satin Cream Cake vormt de basis van deze recepten. Deze cakemix stelt bakkers in staat om met één basisproduct talloze originele ideeën te realiseren.

Voordelen van Tegral Satin Cream Cake:

  • Overheerlijke en luchtige smaak
  • Optimaal volume
  • Ongeëvenaarde draagkracht in en op het product
  • Maximale flexibiliteit voor een breed assortiment
  • Maximale versheid

Meerdere varianten
Tegral Satin Cream Cake is ook beschikbaar in een plantaardige variant en als Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate.

Met zijn eenvoudige bereiding bieden deze cakemixen een scala aan mogelijkheden voor het maken van verrukkelijke cakeproducten met perfecte textuur.

Recepten